Produse refurbished

Ce este un produs Refurbished?

In ultima vreme, piata de produse refurbished a luat amploare insa nu multa lume cunoaste bine acest concept, ce inseamna refurbished si care sunt avantajele achizitionarii unui astfel de produs. De aceea, multi isi indreapta atentia catre produsele second hand. Refurbished inseamna resigilat sau reconditionat iar multe produse fac parte din aceasta categorie deoarece au fost utilizate, de cele mai multe ori, de companii, si aduse inapoi deoarece produsele nu s-au mai facut necesare, au fost reconditionate sau, pur si simplu, pachetul a fost deschis iar produsul este inca nou. In principiu, diferenta dintre un produs nou si unul refurbished este accea ca cel din urma este foarte putin utilizat, arata si functioneaza in parametrii unui produs nou. La PcHome, produsele refurbished vin si cu sistem de operare preinstalate, cu licenta gratuita din partea noastra. Aceste produse trec prin mai multe verificari si testari, la primire, la reconditionare (daca este cazul) si la instalarea sistemului de operare. Produsele refurbished sunt ambalate conform standardelor si au un pret mult inferior fata de cel al unui produs nou. 

Testate si ambalate conform standardelor

Pentru a evita orice problema si pentru a ne asigura ca produsul este cu adevarat Refurbished, echipa noastra tehnica verifica echipamentele refurbished la primire, cat si la predarea finala catre client. Astfel, echipamentele refurbished sunt verificate de 3 ori astfel: o data de catre producator/distribuitor si de 2 ori de catre noi.Diferentele dintre un produs Refurbished si unul SHCalculator Refurbished/SecondHandGarantie 36 de luni!

PcHome ofera bonus 2 ani garantie la produsele refurbished fata de cele second hand care beneficiaza doar de 1 an garantie. Asadar, daca achizitionezi un echipament IT refurbished de la PcHome, ai 3 ani garantie (36 de luni).


Licenta Windows Gratuita!

Produsele refurbished vin cu sistem de operare preinstalat si cu licenta gratuita din partea PcHome. Sistemele de Operare ce le punem la dispozitia clientului sunt urmatoarele: Windows 10 Home, Windows 10 Pro si Windows 8.1 Profesional.


Testare, Verificare si Ambalare conform standardelor!

La importarea echipamentelor IT, acestea trec prin mai multe testari si verificari in mai multe randuri. Acestea sunt testate si verificate la primire dar si cand este instalat sistemul de operare. Deci, pe langa testarile facute de producatori, se mai fac doua serii de testari. Dupa ce echipamentele functioneaza la parametrii optimi acestea sunt ambalate conform standardelor.


Uzura minima!

Echipamentele refurbished sunt produse ce au fost mult mai putin folosite fata de cele second hand. Acestea pot fi chiar si noi, fiind refurbished doar pentru ca ambalajul a fost desfacut. Diferenta intre un produs refurbished si unul second hand se poate vedea cu ochiul liber, gradul de uzura fiind mai mare la cele din urma.


Provenienta unui produs Refurbished

Foarte multe firme si companii achizitioneaza echipamente IT prin leasing. Cand perioada de leasing a luat sfarsit, firmele inlocuiesc echipamentele achizitionate cu unele noi, cele vechi fiind trimise inapoi la producator. Acolo sunt testate si eventual schimbate componentele defecte, astfel incat echipamentele sa fie in perfecta stare de functionare si in parametrii optimi. Dupa toate acestea, echipamentele sunt importate de la producatori sau distribuitori, testate din nou, sigilate si ambalate conform standardelor.